Links

Hieronder vindt u een overzicht van links die wellicht interessant voor u kunnen zijn. Op deze website staan links naar externe websites. Deze links zijn uitsluitende ter infomatie. “In de knop gebroken” heeft geen zeggenschap over deze websites. De vereniging is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

...
Vragen en info ethische zaken
  • Lindeboom Instituut Het Lindeboom Instituut is een wetenschappelijk studiecentrum dat vanuit de christelijke levensbeschouwing de besluitvorming over ethische kwesties in de politiek en de gezondheidszorg tracht te beïnvloeden. De doelstelling van het instituut is het bevorderen en handhaven van Bijbels verantwoorde waarden en normen.
Verloskundige zorg
Praktische handreikingen/begraven
Maatschappelijke hulpverlening
  • De Driehoek Maatschappelijke hulpverlening in Rotterdam e.a.
  • Eleos Behandeling en begeleiding aan mensen met psychiatrische of ernstig psychosociale problemen.
  • Siriz De Siriz is de organisatie die moeder,vader en ongeboren kind gelijkwaardig betrekt in voorlichting en hulpverlening bij onbedoelde en/of ongewenste zwangerschap.
  • Stichting De Vluchtheuvel Christelijke hulpverlening bij psychosociale problemen
  • Stichting Schuilplaats Christelijke instelling voor psychosociale hulpverlening.
U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, whatsappen en emailen. Ook kunt u naar bijeenkomsten komen of in het forum contact hebben met lotgenoten. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier, uw email wordt dan direct verstuurd.

Bijeenkomsten

Stel je vragen

Contact met lotgenoten